Marbella Vakantie Verhuur - villa te huur voor vakantie in Mijas

Villa te huur in Mijas, Calahonda

Calahonda, Mijas, Costa Del Sol

7 slaapkamers 7 badkamers zuid orientatie 600 m² built2000 m² landRef: R3596176-Rental
Low: €3600 / High: €5900 /week

Villa te huur in Mijas, Calahonda

villa - Calahonda Costa Del Sol

Prachtige 6 slaapkamer villa gelegen aan een stille cul de sac straat in de rustige omgeving van Calahonda, Mijas costa. Naast de woning bevindt zich een looppad naar het strand, dat zich op 5 minuten lopen bevind. Op korte afstand met de auto bevinden zich verschillende restaurants en supermarkten.

De villa heeft een enorme tuin die perfect onderhouden is met een uniek ontworpen zwembad en een bar met veel ruimte. Rondom de woning zijn er veel plekken in de zon en in de schaduw die complete privacy bieden.

De woning is gedistribueerd over een verdieping en heeft een compleet gescheiden appartement met 2 slaapkamers op de beneden verdieping.

De woning heeft een ruime open wonkamer en een dineer ruimte die toegang heeft tot het terras met de BBQ zone en het zwembad.

Op de begane grond bevindt zich een gasten toilet en een keuken met een aparte wasruimte. Vanaf hier heb je ook toegang tot de lift die direct uitkomt bij de sport ruimte en de games room.

De gang leidt tot nog een zitruimte en 2 slaapkamers met een en-suite badkamer en 1 slaapkamer met een aparte badkamer. Hier is ook een wasruimte.

Aan het einde van de gan bevindt zich de uitzonderlijke master slaapkamer met een eigen zitruimte en een en-suite badkamer. Deze slaapkamer heeft ook zijn eigen terras en toegang tot de lift die leidt tot de spa en de sport ruimte.

De oprit leidt tot een garage met plek voor 1 auto, een compleet uitgeruste sport ruimte, een spa ruimte met een sauna en een grote games room met pool tafel en voetbal tafel. Op deze verdieping is er ook een aparte poker kamer en een badkamer.

Daarnaast heeft het een 2 slaapkamer appartement met een volledig uitegeruste keuken, een woonkamer, een dineer ruimte en een eigen terras.

Deze woning heeft aantoonbare verhuur inkomsten en heeft een fantastisch verhuur potentieel!

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account