Apartment te koop in La Duquesa

Apartment te koop in La Duquesa

La Duquesa, Costa Del Sol

2 slaapkamers 2 badkamers zuid orientatie 80 m² builtRef: M522638
€242.600

Apartment te koop in La Duquesa

apartment - Costa Del Sol

Een bijzonder wooncomplex presenteert een woongebouw van 44 exclusieve woningen, geïntegreerd in een unieke natuurlijke omgeving, gekenmerkt door zijn uitstekende geografische ligging op het gebied van landschap en uitzicht op zee. Een residentie in hedendaagse architecturale stijl met uitmuntende kwaliteiten op een prachtige locatie met uitzicht op de Middellandse Zee voor iedereen die dat wenst.

De exclusieve ontwikkeling heeft 44 woningen, met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers, verdeeld over een enkele verdieping, met ruime kamers en prachtige terrassen met open toegang vanuit de woonkamer en de slaapkamer. Ze bieden een complete uitrusting met de beste afwerkingen. Een luxe residentie die aangelegde recreatiegebieden integreert met een zwembad en privéparkeerplaatsen.

Ons wooncomplex is ontworpen om het hele jaar door te genieten van zijn prachtige bewoonbaarheid, dankzij het goede klimaat van de Costa del Sol, met meer dan 300 zonnige dagen per jaar, en gelegen in het midden van een milieuparadijs om te kunnen genieten van echte luxe: een uitstekende levenskwaliteit omringd door uitstekende faciliteiten in een natuurlijk en onvergelijkbaar gebied van Andalusië.

Dit project biedt maximale aandacht voor detail. Het is essentieel voor de klant om nauwkeurige informatie te hebben over materialen en afwerkingen om te bepalen of het vastgoedproduct aan zijn behoeften voldoet. Zo beschikt ons bedrijf over architectenstudio’s die gespecialiseerd zijn in hedendaags design en solide constructie met bewezen ervaring in luxe residentiële projecten.

Verkoop snel, enkele eenheden nu beschikbaar.

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account