Apartment te koop in Fuengirola

Apartment te koop in Fuengirola

Fuengirola, Costa Del Sol

2 slaapkamers 2 badkamers zuid orientatie 102 m² builtRef: M522316
€365.000

Apartment te koop in Fuengirola

apartment - Costa Del Sol

Een residentieel project gelegen in Fuengirola (Malaga), een van de meest opkomende gebieden van de Costa del Sol. Door de verhoogde ligging geniet dit project van 36 appartementen van een prachtig panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee.

Nu heb je de perfecte gelegenheid om te genieten van de voordelen van het leven in een dynamische en levendige stad, evenals de rust van het leven in de buurt van de zee en de bergen.

We zijn ons ervan bewust dat een gezonde levensstijl nauw verbonden is met de zorg voor ons milieu. Om deze reden hebben we in deze gemeenschap gekozen voor hernieuwbare energie door een systeem voor het verzamelen van zonne-energie te installeren voor de productie van sanitair warm water, en door pre-installaties van opladers voor elektrische voertuigen op te nemen.

Deze appartementen van de nieuwste generatie worden opgeleverd met een volledig ingerichte en uitgeruste keuken met silestone werkbladen en alle elektrische apparaten.

De hoofdbadkamer wordt typologisch opgeleverd met een kast met aanrechtwastafel en wit porseleinen toiletten inclusief douchebak en/of ligbad.
Opzetwastafels met vier lades Roca merk mod. “De Gap-ronde”.
Roca merk low-tank toilet mod. “Het Gap Plein”
Roca merk badkuip mod. Prinses
Extra platte acryl douchebak. Eengreepskranen van het merk Roca.

Algemene installatie van zonne-energieopvang voor de productie van sanitair warm water.
Airconditioning door middel van een warme-koude lucht warmtepomp van het merk SAMSUNG of vergelijkbaar, met handmatige regeling van de roosters in elke kamer.

Appartementen beschikbaar in opties met twee/drie en vier slaapkamers.
Geprijsd vanaf € 365.000.

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account