Apartment te koop in Estepona

Apartment te koop in Estepona

Estepona, Costa Del Sol

2 slaapkamers 2 badkamers zuid orientatie 90 m² builtRef: M524057
€239.900

Apartment te koop in Estepona

apartment - Costa Del Sol

Een modern en functioneel omheind wooncomplex en een ideale plek om te wonen. De ontwikkeling bestaat uit 63 woningen met twee en drie slaapkamers op de begane grond, eerste verdieping of zolder. Alle eigendommen hebben een zuid- of zuidwestoriëntatie en veel van hen hebben uitzicht op zee.
Daarnaast beschikken de benedenwoningen over een heerlijke tuin en beschikken de penthouses over ruime terrassen. Alle woningen beschikken over minimaal één parkeerplaats en berging.

De gemeenschappelijke ruimtes zijn ruimtes die zijn ontworpen voor recreatie en sport in een rustige omgeving. Bij Célere Sea Views vindt u uitstekende tuinruimtes met een gemeenschappelijk zwembad en een fitnessruimte, waar u het meeste uit uw vrije tijd kunt halen
We hebben voor elk detail gezorgd om van dit wooncomplex uw toekomstige woning te maken. De kwaliteit, distributie en vormgeving geven deze ontwikkeling een geheel eigen karakter.

De toegangsdeur van het huis is gepantserd, met een witte afwerking aan de binnenkant, met een buitenhandgreep, optisch kijkgaatje en binnenhandgreep in chroom. Voorzien van veiligheidsslot.

Het gebouw heeft energielabel B, wat leidt tot een vermindering van de CO2-uitstoot en een aanzienlijke vermindering van de energievraag van het gebouw.

Deze classificatie wordt bereikt door verbeterde thermische isolatie toe te passen (met dubbele thermische isolatie op de gevel, verbeteringen aan het dak, en efficiënt timmerwerk en emissiearm glas) en hoogrenderende thermische installaties.

Dit cijfer leidt tot een geschatte energiebesparing van 82% en dus een aanzienlijke economische besparing, waarbij een woning met energielabel F als referentie wordt genomen.

Binnendeuren met witte afwerking hebben horizontale groeven en een handgreep.
Inbouwkasten zijn modulair, met vouwdeuren en wit afgewerkt, met handgreep. Het interieur bevat een bagagerek en een hangstang.

De keuken is ingericht met hoge en lage kasten. Het werkblad wordt gemaakt van compact materiaal en loopt verticaal door tot aan de bovenkasten.
Gemonteerde huishoudelijke apparaten omvatten; stalen afzuigkap, oven, inductiekookplaat, koelkast, vaatwasser, wasmachine, RVS spoelbak en mengkranen.

Keramisch materiaal wordt gebruikt voor vloeren in de hal, woonkamer, slaapkamers, keuken en gangen.
In de badkamers en terrassen is gekozen voor keramische tegels.

De hoofdbadkamer is voorzien van een witte ingebouwde wastafelkast en spiegel. Een wit porseleinen toilet en een witte douchebak.

De secundaire badkamer is voorzien van een witte wastafel en spiegel. Een wit porseleinen toilet en een witte badkuip.
Alle kranen hebben een verchroomde afwerking en zijn voorzien van een mengkraan en jet economizers. De douchekranen in de hoofdbadkamer worden thermostatisch geregeld.

Alle woningen hebben een systeem voor de opwekking van warm water voor huishoudelijk gebruik met behulp van een elektrische verwarming ondersteund door een zonnepaneelinstallatie op het dak. Door een individuele airconditioninginstallatie kunnen woningen worden verwarmd door middel van een systeem van kanalen die warme of koude lucht naar de verschillende kamers (woonkamer en slaapkamers) transporteren. De temperatuurregeling wordt uitgevoerd door middel van een thermostaat in de hoofdruimte.
Individuele woningventilatie met behulp van een mechanisch systeem zorgt voor nauwelijks warmteverliezen, evenals voor de kwaliteit van de lucht in huis, door goed te ventileren, zonder dat de ramen open hoeven.

Appartement met drie slaapkamers beschikbaar vanaf € 250.300

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account