Apartment te koop in Estepona

Apartment te koop in Estepona

Estepona, Costa Del Sol

2 slaapkamers 2 badkamers zuid orientatie 124 m² builtRef: M522645
€1.746.500

Apartment te koop in Estepona

apartment - Costa Del Sol

Fantastisch duplex penthouse met privézwembad aan het strand!

Met 14 exclusieve eersteklas meesterwerken tilt dit juweel het leven naar een geheel nieuw niveau van echt uitzonderlijke luxe. Aan de oevers van de Middellandse Zee, genesteld in de overvloed van de natuur, genieten deze prachtige huizen van directe toegang tot het strand en een prachtig panoramisch uitzicht op zee – geboden door de indrukwekkende kamerhoge ramen -. Alle binnenkamers bieden een schat aan leefruimte en komen uit op omhullende privéterrassen, waarvan sommige met een overloopzwembad. Ontworpen en gebouwd volgens de hoogste specificaties – en met de beste afwerkingen en ultramoderne technologie – is deze vastgoedoptie een iconisch, energiezuinig en indrukwekkend pand op zich.

Het doel van het schema: dicht bij het stadscentrum gelegen en profiterend van een van de laatst beschikbare toplocaties aan het strand van Estepona, hebben we een ongeëvenaarde residentiële ontwikkeling ontworpen die het dichter bij de zee brengt, waardoor sterke banden met de oceaan, de onbetwiste hoofdrolspeler, worden versterkt.

We hebben ook optimaal gebruik gemaakt van de bestaande indeling van het perceel om ervoor te zorgen dat het hele plan uitkijkt op de Middellandse Zee. Architectuur: het ontwerp van het project is bedoeld om de golvende beweging van de zee na te bootsen en elk element – vloeren, overstekken en verzonken delen – is verder zo ontworpen dat het een spectaculair uitzicht op zee biedt, helemaal van de haven van Estepona tot de Rots van Gibraltar. Bovendien zorgen de zonovergoten buitenterrassen ervoor dat elke woning uniek en even exclusief is.

Hier zal het rustgevende geluid van de oceaan resoneren en het ritme van de levensstijlontwikkeling markeren. Glas speelt een centrale rol en biedt de woningen bijna oneindige uitzichten.
De gemeenschap biedt buitenleven en verfijnd leven op zijn best en beschikt over uitstekende voorzieningen ter plaatse, zoals het HEALTH & WELLNESS CENTRE, met een fitnessruimte, sauna en stoombaden, en een binnenzwembad van 16 meter; De privéclub met zijn gastronomische kamer en wijnkelder, en een aangename zomerlounge die uitkomt op de aangelegde tuin; en het BEACHFRONT POOL & SUN DECK en het unieke overloopzwembad dat uitkijkt op de zee.
Deze ultra-exclusieve gemeenschap is een uiting van hedonistisch luxe leven dat trendyheid en comfort combineert met buitenleven en gezond leven.

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account