Apartment te koop in Estepona, Estepona Town

Apartment te koop in Estepona, Estepona Town

Estepona Town, Estepona, Costa Del Sol

2 slaapkamers 2 badkamers zuid orientatie 86 m² builtRef: M522939
€320.000

Apartment te koop in Estepona, Estepona Town

apartment - Estepona Town Costa Del Sol

Fantastische vastgoedontwikkeling in het centrum van Estepona, een complex met uitzonderlijke architectuur, energiebesparing en duurzaamheid, in een iconisch deel van de Costa del Sol. Op 5 minuten lopen van het strand en de oude wijk, het leven leeft volop in Estepona.

Als eerste of tweede verblijf, als vakantiehuis of ergens om definitief te verhuizen naar een nieuw leven in het zuiden, biedt het een veelheid aan spannende bestemmingen die allemaal opmerkelijk dichtbij de ontwikkeling liggen. In het hart van de Costa del Sol, in Estepona en op korte afstand van de beste stranden van Tarifa en omgeving in de provincie Cadiz.

Estepona is een van de snelst groeiende steden aan de Costa del Sol, als onderdeel van de duurzame stedelijke ontwikkeling zijn er steeds meer pleinen, parken en doorgangen vol met bomen, bloempotten, bloemperken… De promenade en het strand zijn een lust voor het oog ogen voor mensen die van de zon en mediterrane architectuur houden. Wonen in Estepona is het geschenk dat blijft geven.

De onlangs gerestaureerde oude wijk en de typisch autovrije straten zijn een smeltkroes van traditie, kleuren…leven. Het is een genot om jezelf te verliezen in de straten en talloze charmante plekjes te ontdekken.

Resterende eenheden-

Eén bed vanaf € 275.000

Twee bedden vanaf € 320.000.

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account