Apartment te koop in Benahavis, La Quinta

Apartment te koop in Benahavis, La Quinta

La Quinta, Benahavis, Costa Del Sol

3 slaapkamers 3 badkamers zuid orientatie 122 m² builtRef: R3263869
€1.099.000

Apartment te koop in Benahavis, La Quinta

apartment - La Quinta Costa Del Sol

Met veel nieuwe ontwikkelingen aan de Costa Del Sol, die allemaal beweren luxe; deze nieuwe lancering echt bepaalt wat je zou verwachten in een 7-sterren luxe product!

Trouw aan het concept van luxe leven, deze nieuwe luxe boutique woningen biedt een volledig scala van lifestyle voorzieningen, waaronder 24 – uurs beveiliging. De toegewijde conciërge is beschikbaar om u te helpen met uw wensen van het organiseren van uw reservering, koelkast kous voor aankomst, de stomerij, vervoer en prive-kok aan eigendommen onderhoud. Uw exclusieve health club beschikt over een volledige spa, een fitnessruimte, fitness, indoor en outdoor ronde zwembaden. Het gebied voor kinderen is gemaakt om elk lid van de familie en alle inwoners hun eigen ruimte om te ontspannen te geven. Uw welzijn wordt verzorgd voor u een 7-sterren hotel service.

Het aanbieden van 2, 3 en 4 slaapkamer woningen herdefiniëren en die nieuwe standaarden in het concept van echte luxe leven met zijn hedendaagse architectuur en state of the art interieur. Alle woningen zijn zorgvuldig ontworpen om te genieten van het panoramische uitzicht vanaf uw ruime terras, observeert de zonsondergang, bewonder de schoonheid van de Middellandse Zee en de omliggende bergen.

Als u op zoek bent naar echte luxe in Marbella – neem contact op met ons vandaag!

Beperkte tijd – LANCEREN speciale prijzen
2 bedden: vanaf 599.000 € (656.000 € na)
3 bedden: vanaf 869.000 € (956.000 € na)
4 bedden penthouse: van 1.649.900 € (1.814.000 € na)

©2022 Marbella Dream Living | Designed & Onderhouden door Plush Global Media

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account